Η βοήθεια σας είναι αναγκαία …

http://promachos.gr/χάρη-σε-εσάς-ο-πατέρας-ελιακείμ-αγόρασ/

IMG_1812

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για βοήθεια έτσι ώστε να αγοραστεί η φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση των ψύλλων της άμμου. Δεν αναφέρω τα ονόματα σας γιατί από ταπείνωση και μόνο δεν θέλετε ο κόσμος να ξέρει ποιοι είστε. Εμείς πάντως σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Με τον Πατέρα Ελιακείμ Κουλάλι γνωριστήκαμε πρόσφατα μέσω της ιεραποστολικής προσπάθειας του Προμάχου. Νιώθουμε ευλογημένοι που τον γνωρίσαμε. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην ενορία του και θέλησε να μοιραστεί την στεναχώρια του αφού ουσιαστικά οι πατέρες εκεί κάτω προσπαθούν με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουν να βοηθούν τους φτωχούς ενορίτες…Μας είπε πως στεναχωριέται ιδιαίτερα που δεν έχει τα οικονομικά μέσα να βοηθήσει τους ανθρώπους της ενορίας που έχουν κατατσιμπηθεί από τους ψύλλους της άμμου σε σημείο που γαγγραινιάζουν τα άκρα τους. Οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν παπούτσια να φορέσουν και έτσι περπατούν ξυπόλυτοι με αποτέλεσμα αυτά τα ζωύφια να εισέρχονται στο σώμα των ατόμων σε σημείο να προκαλούν νέκρωση των ιστών. Ο Πατέρας Ελιακείμ μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε μέσα από τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας και να ενημερώσουμε τον κόσμο. Για όσους επιθυμούν να τον βοηθήσουν σας παραθέτουμε τα στοιχεία του:

Για όσους διαθέτουν PAYPAL account, τα στοιχεία του είναι τα εξής: eliakimkunali2015@gmail.com

Η western money union είναι η οικονομικότερη μέθοδος αποστολής χρημάτων, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα Βασιλόπουλος και ASC. Τα στοιχεία του πατερούλη είναι :

Όνομα:- ELIAKIM Επίθετο :KULALI
Χώρα KENYA
BOX NUMBER :- 77 LUANDA
PHONE : – +254 729366395

Μπορείτε να μιλήσετε και στο Facebook:

https://www.facebook.com/eliakim.kulali

Το όνειρο του Πατέρα Ελιακείμ να κάνει μια σχολή για την αντιμετώπιση του Jiggers

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την Σχολή Αγίου Ανδρέα. Τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο. Στηριζόμαστε στην βοήθεια σας!

 

Έχετε ακούσει για τους ψύλλους της άμμου;

Αυτά τα παράσιτα ζουν στο πήλινο πάτωμα μιας ανθρώπινης κατοικίας. Βάζουν τα αυγά τους εκεί. Οι προνύμφες είναι σαν μικρά λευκά σκουλήκια. Τρέφονται με οργανικά υπολείμματα, όπως όλες οι νύμφες αυτής της σειράς εντόμων.
Όποιος είναι στη διάθεσή τους μπορεί να επιτεθεί από παράσιτα, ωστόσο, οι άνθρωποι που δεν φορούν παπούτσια συχνά υποφέρουν από σαρκοσίλλωση. Κατά πάσα πιθανότητα, οι ασθένειες προσβάλλουν κυρίως τους φτωχούς.Τα ώριμα αυγά της γυναίκας ενός ψύλλου άμμου πυροβολούν από την κοιλιά τους, διασκορπίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις. Λίγο αργότερα, πεθαίνει ή εκτοξεύεται από κάτω από το δέρμα.

Συμπτώματα της ασθένειας

Το Sarcopsis είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Σε παραμελημένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε νέκρωση ιστών και γάγγραινα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τις χαρακτηριστικές εκδηλώσεις αυτής της νόσου προκειμένου να γυρίσουμε στο νοσοκομείο εγκαίρως και να αποτρέψουμε την ασθένεια.

Τα συμπτώματα της σαρκοπήσεως:

Αφόρητος πόνος στο δάγκωμα από την επικάλυψη και τη διείσδυση στους περιβάλλοντες ιστούς.Η παρουσία μιας μαύρης κουκκίδας στο κέντρο της πληγείσας περιοχής.Ξεφλούδισμα.
Εάν το θηλυκό δεν αφαιρεθεί, η φλεγμονώδης διαδικασία μπορεί να πάρει μια πιο σοβαρή μορφή και ακόμη και να οδηγήσει σε γάγγραινα.

Το άρθρο έγραψε και επιμελήθηκε για τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας η Σοφία Κιόρογλου

Λίγα Λόγια για εμάς

Μας ρώτησαν γιατί ασχολούμαστε με την εσωτερική και εξωτερική ιεραποστολή. Σκανδαλίστηκαν γιατί έχουμε αναλάβει την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση, και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή των Χαιρετισμών η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει αμιγώς ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ που δεν χρηματοδοτήθηκε από κανέναν άλλο πέρα από τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ γνωστούς άγνωστους βαστάζους που πλήρωναν τα ταχυδρομικά τέλη ή έβαζαν τον κόπο και την βενζίνη για να φτάσουν οι Χαιρετισμοί σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας εδώ και δέκα χρόνια ! Άλλοι αδελφοί σκανδαλίστηκαν γιατί χαλάμε θα λέγαμε την σούπα μιας και η θρησκεία μας έχει γίνει εμπόριο.

ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ήταν, είναι και θα παραμείνει το ΔΩΡΕΑΝ !!

Χρήματα ΔΕΝ λάβαμε, ΟΥΤΕ και θα λάβουμε ΠΟΤΕ για τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας ! Όσοι παρακολουθησατε την εκπομπή στον Λύχνο ή ακούσατε για μας από την ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ θα μάθατε για το τεράστιο έργο που έχουμε αναλάβει εδώ και δέκα χρόνια ταπεινά και με σύνεση.

Και παρότι στο διάβα αυτών των δέκα ετών διαπιστώθηκαν “κατακριτέα” φαινόμενα, όπως τα τευχίδια των Χαιρετισμών που ΔΩΡΕΑΝ στέλναμε σε Ιερές Μονές και Ιερούς Ναούς να τίθενται προς πώληση, ενώ εμείς στερούμαστε για να αναλάβουμε το κόστος έτσι ώστε να διανείμονται ΔΩΡΕΑΝ και μάλιστα και αφότου προσθέσαμε το ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και στο εξώφυλλο και στο εσώφυλλο κάποιοι “αδελφοί” να λένε σε όσους ήθελαν να πάρουν κάποια και έβλεπαν το ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ …..” δώστε ότι έχετε ευχαρίστηση για την συνέχιση του έργου των Χαιρετισμών…. “, εμείς ως Ιστολόγιο και ως βαστάζοι να δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ τα δεματάκια των Χαιρετισμών και κάποιοι αδιάντροπα να εμπορεύονται τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας – αποφασίσαμε παρόλη την πίκρα μας να ΜΗΝ σταματήσουμε την διακονία μας αυτή και να συνεχίσουμε να στέλνουμε σε όποιον μας ζητήσει τα ΔΩΡΕΑΝ δεματάκια !!

Επειδή όμως προιόντος του χρόνου τα χέρια που είχαν αναλάβει το εργώδες έργο της ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ των δεμάτων με τα ΔΩΡΕΑΝ τευχίδια των Χαιρετισμών έγιναν λίγα, για να μην πούμε ελάχιστα και επειδή πιστεύουμε ότι το κύριο μέλημα μας οφείλει να είναι ο “ευαγγελισμός” των αδελφών μας, δηλαδή να στέλνουμε από εδω , από το Ιστολογιο των Χαιρετισμών και σύντομα κι από τον Ιστοχώρο των Χαιρετισμών το “καλό άγγελμα”, το “καλό μήνυμα” ότι η καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών όχι μόνο ευαρεστεί την Παναγία μας αλλά πρωτίστως οδηγεί σε μετάνοια και σωτηρία ψυχών , και επειδή οπως κατατονείτε χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ για την ενημέρωση του Ιστολογίου των Χαιρετισμών, και του Προμάχου Ορθοδοξίας που πυρετωδώς ετοιμάζεται, και επειδή η ΑΠΟΣΤΟΛΗ των Χαιρετισμών όπως έχουμε ξαναπεί είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία ( περίπου μισή ώρα διαρκεί για ΕΝΑ ΜΟΝΟ δεματάκι η αποσυσκευασία από τις κούτες, το στοίβαγμα , η συσκευασία, το τύλιγμα με διαφανή μονωτική ταινία για ασφάλεια.

Και προκειμένου να ανταποκριθούμε στον αυξανόμενο αριθμό αδελφών που ζητούν ΔΩΡΕΑΝ τευχιδια για διανομή – μιας και όπως είπαμε εμείς ως δωρητές ΔΕΝ μπορούμε εκ των πραγμάτων να πληρώνουμε για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό τευχιδίων που μας ζητάτε – θέτουμε ΑΝΩΤΑΤΟ αριθμό τα 40 τευχίδια ανά άτομο και τα 80 τευχίδια για τις φτωχές Ενορίες ή τις εμπερίστατες Ιερές Μονές που επιθυμούν μεν να μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ Χαιρετισμούς.

Όταν φυσικά συν Θεώ οι ιδιώτες και οι Ιερές Μονές τα μοιράσουν ΧΕΡΙ με ΧΕΡΙ τότε πάλι θα μπορούν να ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Δ Ω Ρ Ε Α Ν , απο εμάς, από εδώ στη Αθήνα και άλλα 40 είτε άλλα 80 τευχίδια αντίστοιχα !

Ετσι λοιπόν με την αλλαγή αυτή ΑΠΌ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο της Δ Ω Ρ Ε Α Ν διανομής των τευχιδίων των Χαιρετισμών, ΑΛΛΑ πρωτίστως το έργο της ανάρτησης οτιδήποτε σχετικού με τους Χαιρετισμούς της Δέσποινας μας , ευχαριστώντας ΟΛΕΣ κι ΟΛΟΥΣ εσάς , τις φίλες και φίλους του Ιστολογίου των Χαιρετισμώνκαι του Προμάχου Ορθοδοξίας για την αγάπη σας !

Ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας αποτελεί Ορθόδοξη Χριστιανική Ιεραποστολική και Φιλανθρωπική Συναλληλία που εδρεύει στην Αθήνα και έλαβε υπόσταση με την νομική της σύσταση τον Φεβρουάριο του 2018. Όπως αναφέρεται στο Καταστατικό μας ο Πρόμαχος Ορθοδοξίας αποτελεί Ένωση Προσώπων ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ κατά το άρθρο 107 του Αστικού Κώδικος (Α.Κ) , η οποία ΔΕΝ υπάγεται στις διατάξεις του άρθρου 784 Α.Κ , εφόσον ΔΕΝ επιδιώκει ΟΥΤΕ οικονομικό , ΟΥΤΕ εμπορικό σκοπό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ

Έχοντας ως οδηγό την βιβλική προτροπή του Προφητάνακτος Δαυιδ “ἔλαιον δὲ ἁμαρτωλοῦ μη λιπανάτω την κεφαλήν μου” ( Ψαλμός 140 ) ΔΕΝ δεχόμαστε οικονομική βοήθεια. Θέλουμε να τονίσουμε ότι τόσο το Ιστολόγιο, όσο και η Συναλληλία μας ΔΕΝ συγκεντρώνουμε χρήματα τρίτων, αλλά απλά σας ενημερώνουμε για τις όποιες ανάγκες, προκειμένου εσείς οι ίδιοι να καταθέσετε ότι προαιρείσθε στους ντόπιους Ιερείς, και να έχετε εσείς οι ίδιοι προσωπικά επαφή μέσω τηλεφώνου ή email με τους ίδιους, ώστε να ενημερώνεστε προσωπικά για το έργο τους. Όπως γνωρίζετε δεν διαθέτουμε ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς ούτε paypal .Αυτό ίσως να ενοχλεί μερικούς αλλά ότι κάνουμε το κάνουμε από αγάπη στον Χριστό στον οποίο θα λογοδοτήσουμε την ημέρα της Κρίσεως και δεν μας ενδιαφέρει αν δεν κινούμαστε στο σύνθημα των καιρών. Το σημαντικό είναι ότι καθιστώντας γνωστές τις ανάγκες τους αλλά και το τεράστιο Ιεραποστολικό έργο που επιτελούν έχουμε ευαισθητοποιήσει αδελφούς μας , οι οποίοι ενισχύουν – οι ίδιοι απευθείας τους Ιερείς στην Αφρική – το έργο των Πατέρων καταθέτοντας απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Πατέρων τον οβολό τους, που πραγματικά πιάνει τόπο !Στο πλαίσιο της Εξωτερικής Ιεραποστολής θέλουμε με χαρά να σας ενημερώσουμε ότι τμήμα των εσόδων από την διάθεση των τριών μας βιβλίων μας έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ντόπιων Ιερέων στην Αφρική, και έχουμε στη διάθεση σας τις ευχαριστήριες επιστολές τους.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΝ ΚΕΛΛΙΩΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε την δεκάχρονη δράση μας απερίσπαστα για την ενίσχυση εμπερίστατων Αγιορειτών Κελλιωτών Πατέρων στην οποία ζητούμε την βοήθεια σας !

Τα πνευματικά αδελφια της Συναλληλίας του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ στο πλαίσιο των Φιλανθρωπικών τους Δράσεων έχουν “υιοθετήσει” κάποια Γεροντάκια στο Άγιο Όρος, κάποιους Ασκητές κρυμμένους από τους πολλούς , αντισυστημικούς κι αντάρτες ( όχι απαραίτητα Ζηλωτές όπως θα σκεφτεί κανείς ), αλλά προβατάκια του Χριστού που ΟΥΤΕ ΑΜΚΑ θέλουν να πάρουν , ούτε λογαριασμούς σε Τράπεζες διατηρούν, ούτε ΤΙΠΟΤΑ !

Αυτούς τους Ασκητές της Καψάλας και των Κατουνακίων βοηθάνε διακριτικά τα αδέλφια της Συναλληλίας μας επισκεπτόμενα τακτικά το Περιβόλι της Παναγιάς μας ! Όχι με την μορφή της ελεημοσύνης μιας και είναι τόσο φιλότιμα αυτά τα Γεροντάκια που ΔΩΡΕΑΝ ΑΡΤΟΝ ΟΥΚ ΕΣΘΙΟΥΣΙ.

Μας ζητάνε και τους πηγαίνουμε μαλλί, κλωστές, αρώματα και λιβάνι και με τα αγιασμένα χεράκια τους φτιάχνουν κομποσκοίνια, λιβανάκια και μύρα !

Το τι κάνουν μετά τα αδέλφια της Συναλληλίας μας παραλαμβάνοντας στην νέα τους επίσκεψη στο Αγιο ρος τα εργόχειρα των Γερόντων, αυτό ας το ξέρει ο Θεός και μόνο !

Η ουσία είναι ότι έχουμε στα χέρια μας τα ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΑ αυτών των ψυχών που ΔΩΡΕΑΝ θέλουμε να τα μοιράσουμε ΕΥΛΟΓΙΑ στους σεβαστούς αναγνώστες του

Όποιος αδελφός ή αδελφή επιθυμεί να ενισχύσει τους Αγιορείτες αγοράζοντας τα ευλογημένα εργόχειρα τους ας μας στείλει ένα email προκειμένου να του δώσουμε στοιχεία επικοινωνίας των Πατέρων !

Να τονίσουμε για πολλοστή φορά ότι το Ιστολόγιο και η Συναλληλία ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ δεν εμπορεύονται τα εργόχειρα αυτά, ούτε έχουν άμεση ή έμμεση πρόσοδο από την πώληση τους.

Απλά σας δίνουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με τους Αγιορείτες Πατέρες ώστε εσείς απευθείας να επικοινωνήσετε μαζί τους και να προμηθευτείτε απευθείας από τους ίδιους τα ευλογημένα εργόχειρα τους.

Προσωπικά μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι πρόκειται για ευλαβέστατους Μοναχούς που με προσευχή κι αγάπη παρασκευάζουν οι ίδιοι τα εργόχειρα αυτά στις Καλύβες και στα Κελλιά τους, προκειμένου να συντηρούν τα οικοδομήματα αυτά και να συντηρούνται και οι ίδιοι.

Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώνουμε τόσο από το Ιστολόγιο xairetismoi.blogspot.gr , όσο και από το site του ΠΡΟΜΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ promachos.gr για τις Δράσεις μας ! ΔΕΝ επιδιώκουμε το παραμικρό οικονομικό όφελος ούτε και χρησιμοποιούμε την Ένωση μας αυτή, την Συναλληλία μας αυτή όπως την ονομάσαμε, για εμπορικές ή οικονομικές δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό και αποφύγαμε την σύσταση μας ως Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ούτε ακόμη και ως Σωματείο ή Σύλλογο, μιας και ΔΕΝ θέτουμε ως προϋπόθεση για τα υφιστάμενα ή τα εγγραφόμενα νέα μέλη μας την καταβολή ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ετήσιας συνδρομής ή οικονομικού τέλους ως δικαιώματος εγγραφής.

Η βοήθεια στην οποία προσβλέπουμε από τα μέλη μας είναι πρωτίστως ηθική, πνευματική και στην εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών τους για την εξυπηρέτηση των Σκοπών της Συναλληλίας που συνίστανται σε Δράσεις Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής καθώς και Φιλανθρωπίας. Αν κάποιο μέλος ή εν Χριστώ αδελφός επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά στην υλοποίηση των Δράσεων μας θα πρέπει να το αναφέρει στο Δ.Σ, το οποίο και θα αποφασίσει αν θα αποδεχθεί την οικονομική αυτή προσφορά.

Τα ιδρυτικά μέλη της Συναλληλίας – μεταξύ των οποίων ΚΑΙ Ιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας ανήκουν εις την Εκκλησία της Ελλάδος, στην Εκκλησία της Κρήτης ή των Νέων Χωρών που πνευματικά υπάγονται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Τα ιδρυτικά μέλη της Συναλληλίας ΔΕΝ ανήκουν στο Πατρώο ( Παλαιό ) Ημερολόγιο αλλά προφανώς και ΔΕΝ θα αρνηθούν την ένταξη εις την Συναλληλία μας νέων μελών τα οποία για τους δικούς τους λόγους έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν το Πατρώο ( Παλαιό ) Ημερολόγιο.

Τα ιδρυτικά μέλη του “Πρόμαχου Ορθοδοξίας” έχουν μακρά προσωπική ιστορία στην Εσωτερική και Εξωτερική Ιεραποστολή και σε Φιλανθρωπικές Δράσεις μέσα από την πολυετή διακονία τους ως μέλη αναγνωρισμένων Ιεραποστολικών και Φιλανθρωπικών Σωματείων και Συλλόγων, αλλά και μεμονωμένα μέσα από τις Ραδιοφωνικές Εκπομπές τους σε Εκκλησιαστικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς ή ως Διαχειριστές Ορθοδόξων Ιστοτόπων.

Αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Συναλληλία δεδομένης της συνειδητής μετοχής μας στα Ιερά Μυστήρια της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Αγιωτάτου ημών Ορθοδόξου Εκκλησίας, μέσα από τα οποία καθιστάμεθα σύσσωμοι και σύναιμοι του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού και συνεπώς αδελφοί μεταξύ μας.

Για όλες μας τις πρωτοβουλίες και δράσεις που αποφασίζουμε από κοινού ως μέλη της Συναλληλίας τόσο σε διαπροσωπικό επίπεδο όσο και μέσα από τα όργανα Διοίκησης της Συναλληλίας μας, που ορίζονται στο Καταστατικό μας – πάντοτε με πνεύμα ομόνοιας και εν Χριστώ ταπείνωσης – έχουμε λάβει και δεσμευόμαστε ότι θα λαμβάνουμε ευλογία από τους Πνευματικούς μας, και μάλιστα θέτουμε βαρύνουσα σημασία στις απόψεις των Κληρικών Μελών της Συναλληλίας μας, προκειμένου να αναλαμβάνουμε νέες Δράσεις ή να τροποποιούμε τις υφιστάμενες.

Αναφορικά με την ονοματοδοσία “Πρόμαχος Ορθοδοξίας” της Συναλληλίας μας οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Πρόμαχος αποκαλείται ο μαχητής, ο οπλίτης ο ευρισκόμενος εις τις επάλξεις , εις την πρώτη γραμμή του πολέμου.

Πρόμαχοι Ορθοδοξίας προσφωνούνται πλειστάκις εις τα Λειτουργικά Κείμενα της Εκκλησίας μας οι Θείοι Πατέρες, οι Άγιοι και Μάρτυρες της θριαμβεύουσας Εκκλησίας μας.

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι και τοις κεινων τρίβοις επόμενοι ευελπιστούμε ως μέλη της επιγείου, αγωνιζομένης Εκκλησίας να δώσουμε κι εμείς μαρτυρία Χριστού μέσα από τις Ιεραποστολικές και Φιλανθρωπικές Δράσεις της Συναλληλίας μας.

Προσβλέπουμε εις την Πρεσβεία και Προστασία της Υπερμάχου Στρατηγού και ακαταμάχητου Προμάχου , της Ενδόξου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας για την ευόδωση και πραγμάτωση των ένθεων επιδιώξεων και δράσεων μας.Την Αγία Αυτής Εικόνα έχουμε εξάλλου θέσει στο κέντρο της έπαλξης του Προμαχώνα του σήματος της Αδελφότητος μας

Όπως αναφέραμε η Ορθόδοξη Χριστιανική Ιεραποστολική και Φιλανθρωπική μας Συναλληλία συγκροτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 , όμως τα ιδρυτικά της μέλη διατελώντας ως μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια Κοινωφελών και Φιλανθρωπικών Σωματείων και Συλλόγων έχουν να επιδείξουν σημαντικό Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό έργο.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το αδελφό Ινστιτούτο Χαιρετισμών της Θεοτόκου και τους εν Χριστώ αδελφούς μας και Διαχειριστές του Ιστολογίου των Χαιρετιμσών xairetismoi.blogspot.gr τα μέλη μας εκτύπωσαν και διένειμαν την τελευταία μόνο δεκαετία 345.000 καλαίσθητα εγκόλπια με τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου τα οποία και απέστειλαν ΔΩΡΕΑΝ αναλαμβάνοντας ιδίας δαπάναις τόσο τα έξοδα εκτύπωσης , όσο και τα ταχυδρομικά τέλη.

Επιπροσθέτως εκτυπώθηκαν και διανεμήθηκαν πολλές δεκάδες χιλιάδες εγκολπίων βιβλίων με τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου και τον Μικρό Της Παρακλητικό Κανόνα , τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου και τους Χαιρετισμούς στον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, καθώς και τον Μικρό και Μεγάλο Παρακλητικό Κανόνα στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Μόνο το 2017 εκτυπώθηκαν και διανεμήθηκαν 250.000 πλαστικοποιημένες Εικόνες με τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και κείμενο προτροπής για την καθημερινή ανάγνωση των Χαιρετισμών , καθώς και 150.000 πλαστικοποιημένες Εικόνες του Εσταυρωμένου με κείμενο προτροπής αποφυγής της βλασφημίας και προσέλευσης στο Ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως.

Σε πολλά εκατομμύρια ανέρχονται οι πλαστικοποιημένες Εικόνες που ιδίαις δαπάναις εκτύπωσαν και διένειμαν τα μέλη της Αδελφότητος την τελευταία δεκαετία.

Στο πλαίσιο της Εξωτερικής Ιεραποστολής μέλη της Αδελφότητος μας σε συνεργασία με τον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο Μπουρουντί και Ρουάντας πρωτοστάτησαν στην ενίσχυση της Επισκοπής , συγκέντρωσαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό και απέστειλαν containers με φιλανθρωπικό υλικό, δημιούργησαν και εξόπλισαν πλήρες το ΠΡΩΤΟ Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Μπουρούντι, και συμμετείχαν ενεργά στην οργάνωση Εκδηλώσεων για την συγκέντρωση χρημάτων για την νεοσύστατη τότε Επισκοπή.

2 comments

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s