Το ορφανοτροφείο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στην Ουγκαντα σας χρειάζεται…

http://promachos.gr/τα-θαύματα-συνεχίζονται-στο-ορφανοτρ/

Πριν τέσσερα χρόνια που ξεκινήσαμε το έργο της εξωτερικής ιεραποστολής πριν ιδρύσουμε τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας δεν φανταζόμασταν ότι μετά από τόσες ώρες αγωνίας και αγρυπνίες, οι προσευχές μας θα γίνονταν δεκτές στον Παναγαθο Κύριο μας. Η κατάσταση στο Ορφανοτροφείο Αγία Σοφία στην Καμπάλα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό βρήκαμε συνοδοιπόρους και καθαρές καρδιές να συμπορευτούν μαζί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βασιλική, την Παρασκευή, τον Πέτρο και την Δέσποινα που έδωσαν ελπίδα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αγία Σοφία της Ουγκάντας αυτές τις μέρες. Όλοι αυτοί οι ανθρωποι από το υστέρημα τους έδωσαν εκείνο το δίλεπτο της χήρας που αξίζουν από όλα τα Χρυσάφια των πλουσίων. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς αδελφοί μου…Εκ μέρους του Πατέρα Αλεξάνδρου Μουγκάλου να είστε ευλογημενα παιδάκια μου!

Η αποστολή οικονομικής βοήθειας λόγω των capital controls που επικρατεί στην χώρα της Ουγκάντας δυσχεραίνει την αποστολή βοήθειας. Γι αυτό όσοι επιθυμούν ας στείλουν βοήθεια με money gram είναι οικονομικότερη και πιο ασφαλής και μπορείτε να την βρείτε σε καταστήματα κούριερ ACS, σε ειδικά καταστήματα με το σημα της moneygram και στην τράπεζα. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα στοιχεία αποστολής.

Name Alexandros

Surname : Mugalu

Country:Uganda

Εμείς από τον Πρόμαχο, συνεχώς θα ενημερώνουμε τους αδελφούς μας για την πορεία της ιεραποστολικής προσπάθειας στην Αφρική και ευελπιστούμε να ενημερώσετε και άλλους αδελφούς για τα προβλήματα των αδελφών μας στην Αφρική. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ιεραποστολικές δράσεις από την επίσημη σελίδα : https://ierapostoli.wordpress.com/

Για όσους επιθυμούν να συνομιλήσουν μαζί με τον Πατέρα Αλέξανδρο και να βοηθήσουν ακόμη και με ένα ευρώ, μπορούν να του στείλουν μυνημα στο :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100006086206577

Στην φωτογραφία ο Πατέρας Αλέξανδρος Μουγκάλου με μερικά ορφανά.. “Οι ανάγκες όπως μας λέει πολλές αλλά η Παναγία μας ποτέ δεν τον εγκατέλειψε” σημειώνει.

Όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε καταθέτοντας έστω και με ένα ευρώ, μπορείτε να το κάνετε με Money gram ή με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της φωτογραφίας .Για καταθέσεις σε ευρώ, κοιτάξτε τον αριθμό λογαριασμού και swift code με κόκκινο στύλο.

Name Alexandros Mugalu
Country:Uganda
City:Kampala
Telephone number:+256775594876

Παρακάτω είναι και το email του Πατέρα Αλέξανδρου για όσους

θέλουν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Πατέρα
E-mail : mugaludeacon20@gmail.com

Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλουν μήνυμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο : Sophiek.74teacher@gmail.com

Σύνταξη και επιμέλεια άρθρου: Σοφία Κιόρογλου

3 comments

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s