Ιεραποστολή στην Κένυα! Ευχαριστήρια επιστολή σε όλα τα μέλη του Πρόμαχου Ορθοδοξίας

http://promachos.gr/φωτογραφικό-υλικό-από-την-φιλανθρωπι/

Σας χαιρετώ εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου πνεύματος. Αμήν!

Ο Χριστός βρίσκεται ανάμεσα μας. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτήν την οργάνωση του Πρόμαχου Ορθοδοξίας για τη μεγάλη σας υποστήριξη προς αυτά τα άπορα και πεινασμένα παιδιά , που είναι Χριστιανοί της ορθόδοξης εκκλησίας στην Κένυα.

Μερικά από τα παιδιά είναι εξαιρετικά φτωχά, ορφανά, μονογονεϊκά και άλλα με διαφορετικές αναπηρίες και άλλα απορρίπτονται λόγω φτώχειας και έλλειψης καλής σταθερότητας, όπως η εκπαίδευση και οι βασικές ανάγκες.

Μαγειρεύω μόνο για αυτούς, μόνο πρωινό, το πρωί είτε χυλό, είτε τσάι με ψωμί ή γλυκοπατάτες και μερικές φορές μαγειρεύω για μερικούς, είτε ρύζι, φασόλια ή μίξερ αραβοσίτου και φασόλια με σούπες, εξαρτάται από τα χρήματα που έχω , επειδή τα τρόφιμα είναι πολύ ακριβά, ειδικά όταν είναι ξηρασία και λιμοκτονία στη χώρα μας. Έχω 30-43 παιδιά τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, ηλικίας 3-15 ετών. Θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους καλοπροαίρετους και τους δηνάρους να γίνουμε μια με τον Χριστό αποστολή και να βοηθήσουμε τα αγαπημένα μας παιδιά, που χρειάζονται γονική αγάπη, φροντίδα, εκπαίδευση και πνευματική ανάπτυξη.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε μαζί μας, το όραμα και το όραμά μου. Παρακαλώ τον Κύριο μας να μαζευτουν χρήματα για να αγοράςτει μια μεγάλη γόνιμη γη για να παράγουμε την δική μας γεωργία. Αυτό θα στηρίξει το έργο μας με επαρκή τροφή και θα χτίσουμε ένα σχολείο, ένα παρεκκλήσι , και τελικά ένα σπίτι κέντρο για τα άστεγα και τα απελπισμένα παιδιά στην κοινωνία μας. Αυτή είναι η προσευχή μου και το όνειρό μου. Πραγματικά αγαπώ τα παιδιά και είναι πολύ παθιασμένα να δώσουν την αγάπη γιατί είναι στη φύση τους, έτσι ώστε να μπορούν να εκφράσουν τα ταλέντα τους και τα δώρα που τους χάρισε ο Χριστός μας.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα διατροφής, για να τροφοδοτήσω το άδειο στομάχι και τους άπορους,

Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αδελφούς και αδελφές μας, από την Ελλάδα για να υποστηρίξουμε αυτό το έργο, με υλική και οικονομική στήριξη. Δυστυχώς μερικά από τα παιδιά δεν έχουν καλά παπούτσια, ρούχα και καταφύγιο. Αυτή είναι μια ταπεινή αίτηση. Σας παρακαλούμε να μας υποστηρίξετε ως μία οικογένεια. Ο Ιησούς θα ρωτήσει: Ήμουν πεινασμένος και δεν μου έδωσες φαγητό, ήμουν διψασμενος και δεν μου έδωσες νερό.

Ευχομαστε εις τον Κύριο μας Ιησού Χριστό να είμαστε εκείνοι που θα τον ταΐσουμε, θα τον ντύσουμε και θα τον ξεδιψάσουμε. Αμήν!

Μετ´ευχών διαπύρων

Πατέρας Μεθόδιος Ντούγκου

Κάνουμε ότι μπορούμε από τον Πρόμαχο Ορθοδοξίας! Στηρίξτε μας.

Για να επικοινωνήσετε με τον Πατέρα έτσι ώστε να συμβάλλετε στην προσπάθεια του Προγράμματος Σίτισης, παρακαλώ επικοινωνήστε στα :

https://www.facebook.com/joseph.muthama.3745
ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 254713062723, +254713062723

Διεύθυνση: ,P.O BOX 46119-00100,Nairobi Kenya,

Για να κάνετε την δωρεά σας, ο αριθμός λογαριασμού είναι :

Αριθμός Λογαριασμού: 1149371773,swift code,KCBLKENX
Εmail: joseph ndungu998@gmail.com

ΕΤΙΚΈΤΕΣ:Γράφει η Σοφία Κιόρογλου

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s